zaterdag 6 april 2013

Editie november 2013

Hallo allemaal,


Er is inmiddels een nieuw opleidingsjaar van start gegaan en dus gaan we ook weer fris beginnen met deze eerste editie van de Ewareness. Wij verwelkomen dit seizoen twee nieuwe leden waar wij als redactie enorm blij mee zijn. Uit de GMO-2 heeft Electra Matsangou zich bij ons gevoegd, uit de GTO-1 komt Arie Hoek ons team versterken. We verblijden jullie graag met onze creaties.

In deze Ewareness een divers scala aan artikelen. Ralph start met deze editie aan het eerste gedeelte van een in totaal driedelig interview met RenĂ© Rensdorp. Hij schrijft over de Dao en uiteraard de opmerkelijke overeenkomsten met de Gestalt. Electra schrijft over het taboe wat volgens haar sterk leeft op de boosheid van kinderen. Haar vraag is of kinderen moeten worden doorverwezen naar therapie of dat wellicht andere mogelijkheden iets kunnen opleveren? Ben levert ditmaal een grappige ode aan de humor in therapie en de meerwaarde hiervan. Arie sluit daarbij aan met zijn column over zwarte Piet. Verder wil hij graag een verlangen met ons delen, dat beloofd wat. Een gevarieerd aanbod dus...

Helaas hebben wij ons opgebouwde archief met artikelen tot nu toe moeten opschonen om te kunnen komen tot wat wij in deze editie voor de Ewareness aanleveren. Blijkbaar kent ook Blogger zijn beperkingen qua hoeveelheden. Dat nodigt ons als redactie uit om te komen tot een nieuwe en creatieve constructie waarin wij onze perikelen met jullie kunnen blijven delen en dat ook graag doen. Wellicht dat de volgende editie dus in een nieuw jasje wordt en is gestoken!

Wij hopen dat jullie aan het lezen van deze Ewareness veel plezier zullen beleven. Uiteraard zijn alle ideeen, opmerkingen en vragen welkom op onze artikelen. Mocht je zelf een bijdrage willen aanleveren, voel je dan vrij en uitgenodigd om dit met ons te delen.

Met een vriendelijke groet uit de redactie,

Electra, Arie, Marijke, Ben en Ralph.
ewareness.nieuwsbrief@gmail.com.

1 opmerking:

  1. Ik ben nog niet veel verder dan de startpagina, maar nu al warm van de kleuren en de inspiratie die spreekt uit de "opening"
    Ik wens jullie als "nieuw" team veel plezier met het maken van
    E-wareness Bedankt voor jullie inzet hiervoor. Sjanneke

    BeantwoordenVerwijderen